Werving en selectie uitbesteden

 

Uit onderzoek blijkt dat werving en selectie uitbesteden goedkoper is dan zelf werven. Het is ook een vak op zich; een procedure die u en uw bedrijf vaak veel tijd en energie kost. Daarom neemt ALtijd bemiddelt u het gehele werving en selectietraject uit handen en selecteer ik voor u de beste managementondersteuner. Die éne die voor u het verschil gaat maken. Die het beste bij u en uw organisatie past, degene die zich onderscheidt van alle anderen. Daarbij kijk ik meer naar de karakterrol dan sec naar de functionele rol. Een goed cv en de juiste kennis en ervaring zijn voor een functie vanzelfsprekend belangrijk, maar de klik tussen de directeur of manager en een assistent is het meest essentieel.

 

Werving en selectie met persoonlijke aandacht

 

Ik schrijf al mijn kandidaten in door middel van een persoonlijk intakegesprek. Ook ga ik altijd bij mijn opdrachtgevers op bezoek om persoonlijk kennis te maken en de sfeer in het bedrijf te proeven. Bij een 1-op-1 werkrelatie verneem ik graag van de directeur of manager zelf wat hij of zij nou echt belangrijk vindt in de samenwerking met een assistent. Alleen met persoonlijke aandacht maak je in mijn beleving de juiste match. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, openheid, oprechte aandacht, eerlijke communicatie, vakkundigheid en snel schakelen. Dit levert een hoge succesratio op.

Professionele managementondersteuners

 

De meeste managementassistenten van ALtijd bemiddelt zijn aan het werk en niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Zij schrijven zich bij mij in om een baan te vinden die hen een meerwaarde biedt ten opzichte van hun huidige baan en weten dat ik hen ook alleen daarvoor zal benaderen. Dat kan een volgende stap in hun carrière zijn, een totaal andere organisatie, meer uitdaging in een functie, betere arbeidsvoorwaarden, meer of minder uren, dichterbij huis werken etc.

 

Omdat ik goed op de hoogte ben van hun specifieke wensen kan ik snel schakelen door uit mijn bestand meteen geschikte kandidaten te selecteren die op korte termijn al op gesprek kunnen komen. Managementassistenten die echt actief werkzoekend zijn, adviseer en begeleid ik in hun zoektocht naar een fijne baan die echt bij ze past. Bij alle assistenten die zich inschrijven kijk ik naar hun unieke talenten en hoe en waar deze het beste tot hun recht komen. In welke branche, in welk bedrijf en in welke functie.

 

Een ding is zeker, alle professionals van ALtijd bemiddelt hebben een mbo+/hbo werk- en denkniveau, relevante werkervaring, zijn vakbekwaam, professioneel, gemotiveerd, enthousiast, proactief, leergierig en hebben energie en passie voor het vak.