Professionals

Managementondersteuner in vaste dienst

 

Ben jij als managementondersteuner aan het werk en zou je nog wel een keer een switch in je carriere willen maken? Schrijf je dan in bij ALtijd bemiddelt om een baan te vinden die jou een meerwaarde biedt ten opzichte van je huidige baan. Dat kan een volgende stap in je carrière zijn, een totaal andere organisatie, meer uitdaging in een functie, betere arbeidsvoorwaarden, meer of minder uren, dichterbij huis werken etc. Tijdens het persoonlijke intakegesprek gaan we dieper in op jouw specifieke wensen en vaardigheden en op jou als persoon, de mens achter je cv. Ik adviseer en begeleid jou in je zoektocht naar een fijne baan die echt bij je past. Ik kijk naar je unieke talenten en hoe en waar deze het beste tot hun recht komen. In welke branche, in welk bedrijf en in welke functie. Zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw ambities en van waar ik jou kan bemiddelen.

 

Passende vacature

 

Ik benader je alleen voor functies die zoveel mogelijk aan het door jou geschetste profiel voldoen. Als er een passende vacature is, bel ik jou om deze te bespreken en als je enthousiast bent zorg ik ervoor dat je op korte termijn wordt voorgesteld aan mijn opdrachtgever.

 

Schrijf je in!

 

Ben jij een managementondersteuner op zoek naar een functie met een vast dienstverband en herken je jezelf in de bovenstaande omschrijving? Heb je een hbo werk- en denkniveau, relevante werkervaring, ben je vakbekwaam, professioneel, gemotiveerd, enthousiast, proactief, leergierig en heb je energie en passie voor het vak? Wil je een volgende stap zetten in je carrière en ben je benieuwd naar wat ALtijd bemiddelt je daarin kan bieden? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek.

Interim professional voor tijdelijke opdracht

 

ALtijd bemiddelt heeft regelmatig aanvragen voor korte en langere interim opdrachten bij interessante werkgevers. Voor deze opdrachten kom ik graag in contact met professionele assistants die freelance (als zzp'er) werken.

 

Assistants die snel kunnen starten, zelfstandig kunnen werken en hoge kwaliteit kunnen leveren. Sparringpartners op strategisch (hbo/wo) niveau, multitaskers, flexibel, integer, betrouwbaar en organisatiesensitief.  

 

Je kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie, past je makkelijk aan in een nieuwe organisatie, kan op elk gewenst niveau communiceren en bent een echte verbinder in een organisatie. Je kunt zowel thuis als op locatie werken, bent actueel digitaal onderlegd, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent per direct of op korte termijn voor minimaal 16 uur per week beschikbaar.

 

Uitdagende interim functies

 

Ben je op zoek naar uitdagende interim functies en benieuwd naar wat ALtijd bemiddelt je kan bieden? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke wensen en vaardigheden en op jou als persoon, de mens achter je cv. Zodat ik een duidelijk beeld krijg van jouw ambities en van waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen. Mocht er een opdracht tot stand komen dan krijg je van ALtijd bemiddelt een Overeenkomst van Opdracht waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. ALtijd bemiddelt draagt zorg voor facturatie aan de opdrachtgever.

Als je erover denkt om te starten als interim professional, maak dan een afspraak voor een coachgesprek. 

 

Vacatures

 

ALtijd bemiddelt heeft regelmatig vaste en interim vacatures voor de volgende functies:

  • managementassistent
  • directiesecretaresse/executive assistant
  • bestuursondersteuner
  • officemanager
  • personal assistant
  • secretaresse/office assistant

Virtual assistant voor onbepaalde tijd

ALtijd bemiddelt verbindt ook virtual assistants aan opdrachtgevers. Meestal zijn dit kleine bedrijven of (zelfstandige) ondernemers die een aantal uur per week specialistische ondersteuning nodig hebben. Dat kan secretarieel zijn of op het gebied van communicatie, marketing, HRM, werving & selectie/recruitment, sales en administratie/boekhouden. Ben jij werkzaam als virtuele ondersteuner maak jezelf dan kenbaar aan ALtijd bemiddelt, zodat ik jou ook aan de juiste opdrachtgever kan koppelen. Vraag een persoonlijk intakegesprek aan of bel mij om hier eens over te sparren.