Interim opdrachten managementassistenten

 

Tijdelijke opdrachten, denk aan korte notuleeropdrachten of langere opdrachten i.v.m. ziektevervanging, zwangerschapsverlof of bijvoorbeeld een sabbatical of project, vul ik in met interim professionals (zzp’ers). Door mijn persoonlijke contacten met de professionals kan ik hierin heel snel schakelen en hoge kwaliteit leveren. 

 

Interim professionals

 

De interim professional van ALtijd bemiddelt is zelfstartend, gewend om zelfstandig te functioneren, een multitasker, betrouwbaar, integer en organisatiesensitief. Een echte sparringpartner op strategisch (hbo/wo) niveau, die goed om kan gaan met vertrouwelijke informatie en zich makkelijk aanpast in elk bedrijf. Ze heeft veelal bestuurservaring, kan op elk gewenst niveau communiceren en is een echte verbinder in een organisatie. 

Die ene die het verschil maakt

 

Ook bij tijdelijke ondersteuning door een interim professional komt het uiteindelijk neer op werving en selectie van de juiste kandidaat. Die éne die voor u het verschil gaat maken. Die het beste bij u en uw organisatie past, degene die zich onderscheidt van alle anderen. ALtijd bemiddelt heeft een groot netwerk van interim professionals, die zowel thuis als op locatie kunnen werken, actueel digitaal onderlegd zijn, geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en per direct of op zeer korte termijn beschikbaar zijn.

Virtual assistants

Ben je zelf ondernemer en zoek je (virtuele) ondersteuning voor lange(re) of onbepaalde tijd, dan kan ALtijd bemiddelt je ook helpen. In mijn bestand en netwerk heb ik veel assistants die graag vanuit huis een paar uur per week ondersteuning aan je bieden. Echte sidekicks!
Met specialisatie secretarieel, marketing en/of communicatie, HRM, werving & selectie/recruitment, sales, administratie/boekhouding etc.