Referenties


Na 30 jaar bij dezelfde werkgever te hebben gewerkt als management secretaresse, moest ik door een reorganisatie op zoek naar een andere baan. Dit viel me zwaar. Je hebt een emotionele tijd achter de rug en het enthousiasme was ver te zoeken. Annick wist dit en heeft me perfect geholpen. Ik kreeg een berichtje dat ze een interessante vacature voor me had gezien met de vraag of ik daar ook zo over dacht. Ik was meteen enthousiast, heb haar mijn CV en motivatie gestuurd en zij deed de rest. Al snel kreeg ik een berichtje dat ik was uitgenodigd voor een gesprek en ook een uitnodiging voor het tweede gesprek volgde snel. Na elk gesprek was er contact met mij en het bedrijf en zo kon zij eventuele twijfel of onduidelijkheden meteen wegnemen. Uiteindelijk heb ik, mede door haar enthousiasme en uitstekende communicatie skills, de baan gekregen. Zij is voor mij en het bedrijf van grote waarde geweest.

 

Walleke Muiderman, Office Manager Westfalen Medical (kandidaat)Annick luistert goed tijdens het eerste interview, kijkt rond in het bedrijf, voelt de behoefte aan, proeft de sfeer, steekt haar voelsprieten uit, analyseert haar uitgebreide netwerk en... komt dan met een voorselectie passende kandidaten. Dé persoonlijke match bepaalt vervolgens de optimale kandidaat. Ik ben heel blij met mijn nieuwe assistente - een schot in de roos!

 

 

Maarten Coerman, CEO SafanDarley Group (opdrachtgever)

Ik heb Annick leren kennen als voorzitter van de DKS (Deventer Kring van Directiesecretaresses). Kort geleden (juli 2017) is ze gestart met het bemiddelen van secretaresses (op meerdere niveaus). Ze verdiept zich in het bedrijf, de wensen van de directeur en kijkt dan welk type secretaresse past bij het bedrijf. Zo maakt ze steeds de juiste match. Annick, ik hoop dat je nog veel matches mag maken. In ieder geval ontzettend bedankt voor de mijne.

 

Heidi Harmsen, directiesecretaresse SafanDarley Group (kandidaat)Zeer prettige, persoonlijke, contactmomenten, op het juiste moment, waarbij Annick direct begrijpt wat je zoekt in de juiste kandidaat. Kandidaten zijn als ze op gesprek komen goed voorbereid. Ook als de kandidaat gestart is houdt ze contact met zowel opdrachtgever als kandidaat. Ik zou haar zeker aanbevelen.

 

 

 

 

 

 

 

Joyce Schorren, Regiomanager Dierenbescherming regio Noord Oost (opdrachtgever)

Annick gaat zorgvuldig te werk. Tijdens het intakegesprek merk je haar oprechtheid en interesse in de persoon. Door haar mensenkennis, ervaring en luisterend oor kan ze als geen ander de match maken tussen vraag en aanbod waarbij ze verder kijkt dan alleen CV, kennis/praktijkervaring en leeftijd. Ze vindt het een uitdaging om bij beide partijen de klik te vinden die nodig is voor een optimale samenwerking. Ik werk sinds 19 maart als Managementassistent bij de Dierenbescherming ter ondersteuning van de Regiomanager en heb het daar erg naar mijn zin. Een leuke uitdaging waar ik met veel plezier mijn tanden in kan zetten. Annick, ik ben een blij mens!"

 

Monique Annink, managementassistent Dierenbescherming regio Noord Oost (kandidaat)Annick heeft mij (2Xplain) volledig ontzorgd tijdens het werving- en selectietraject van onze Commerciële Office Manager. Behalve dat ze heel snel meerdere geschikte kandidaten voorstelde, bleef ze het hele traject goed aangesloten en zorgde voor een nette afwikkeling en terugkoppeling richting de kandidaten. Uiteindelijk hebben we de geschikte persoon gevonden, top samenwerking dus! Kan haar zeker aanbevelen.

 

 

Cas Bakker, Eigenaar/partner 2Xplain (opdrachtgever)

Ik was op zoek naar een leuke, passende functie. Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Annick. Tijdens ons gesprek weet ze op de juiste wijze de kwaliteiten boven tafel te krijgen en heeft ze een beeld van mijn karakter. Zo heeft Annick de feeling om de juiste match te maken tussen werkgever en kandidaat. Annick heeft de droombaan voor mij gevonden. Ik kan iedereen aanbevelen contact te zoeken met Annick, zowel kandidaten als werkgevers! Deze persoonlijke aanpak van bemiddeling door Annick werkt!

 

Karin de Voogd van der Straten, Commercieel Office Manager 2Xplain (kandidaat)Als je je inschrijft bij Annick gaat het niet alleen om je CV, maar vooral ook om je persoonlijkheid, zodat zij de beste match kan maken met een opdrachtgever. Wanneer je uitgenodigd wordt, dan zorgt Annick ervoor dat je alle relevante informatie ontvangt om je goed te kunnen voorbereiden op de gesprekken. Tijdens dit proces houdt Annick de vinger aan de pols en blijft in contact, zowel met de kandidaat als met de opdrachtgever. Het is prettig om samen te werken met Annick, zij is een open en enthousiast persoon, weet waar ze het over heeft en vraagt door! Ik ben erg blij dat ik met haar in contact gekomen ben en door haar bemiddeling nu een mooie functie als directieseretaresse bij Dimence ga vervullen!

 

Dianna Rijerkerk, directiesecretaresse Dimence Groep (kandidaat)

Annick is toegankelijk. Ze heeft snel in de gaten welk type mensen er voor haar zitten. Ook weet ze haarfijn wat er nodig is. Ze is prettig in het contact en reageert snel. Betrouwbaar en daadkrachtig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henriët Kolk, directiesecretaresse namens de directie van de Dimence Groep (opdrachtgever)Overige aanbevelingen

Ik heb Annick leren kennen als een open, vriendelijke en doortastende partner in het selectieproces voor een nieuwe collega binnen ons office management team. Annick heeft laten zien dat zij in staat is vlot een werkrelatie op te bouwen waarbij zij naast zakelijke factoren ook gebruik maakt van haar intuïtie. Annick is daardoor in staat snel kwalitatief goed passende kandidaten voor te stellen. Het is bijzonder om te ervaren dat de relatie met ‘haar’ kandidaten dusdanig sterk is dat Annick vrijwel direct na een gesprek de ervaring van de kandidaat met de opdrachtgever kan delen als opmars naar een volgende stap in het selectieproces. Kortom, ik beveel Annick dan ook van harte aan bij iedereen die op zoek is naar goede secretariële ondersteuning.

 

Jolande Ruitenberg-van den Berg, Office/Facility Manager AbbVie Logistics B.V. (opdrachtgever)Toen ik dreigde werkloos te raken heb ik contact gezocht met Annick. Zij heeft mij enorm geholpen met het vinden van een leuke baan. Binnen drie dagen had ik al mijn eerste sollicitatie gesprek. Helaas kozen ze voor een kandidaat met meer specifieke ervaring. Wij hebben toen samen besloten om een pakkende tekst op mijn LinkedIn profiel te plaatsen. Deze tekst heeft Annick opgesteld waarbij zij gebruik heeft gemaakt van mijn CV en onze gesprekken. Uiteindelijk is deze tekst meer dan 30.000 x gedeeld en ik heb 90 reacties mogen ontvangen. En binnen 2 weken had ik een baan! Annick is een erg betrokken en warme persoonlijkheid. En ik ben haar enorm dankbaar voor al haar hulp en expertise.

 

Debbie de Bie, Commercieel Binnendienst medewerker Heine Steel (kandidaat)