Intakegesprek & coachgesprek

Intakegesprek

Inschrijving bij ALtijd bemiddelt vindt plaats door een persoonlijk intakegesprek bij mij op kantoor of elders op locatie. Het intakegesprek duurt 1 à max 1,5 uur. In dit gesprek gaan we elkaar beter leren kennen en het vooral hebben over jouw wensen t.a.v. een nieuwe baan. Het intakegesprek is gratis. Ook aan je inschrijving en bemiddeling zijn geen kosten verbonden.

 

Wil je na dit gesprek nog extra hulp of advies van mij bv bij het maken of veranderen van je cv, het schrijven van een goede motivatiebrief en/of het opstellen van een goed LinkedIn profiel? Dan reken ik daar een tarief voor van € 45,00 per uur inclusief 21% btw.

Coachgesprek

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreid coachgesprek. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw passie(s) en competenties en jouw wensen en verlangens en zoeken we samen naar de baan en/of opleiding die het beste bij jou past. Ik help je deuren te openen die tot nu toe nog gesloten waren. We kijken naar zowel je persoonlijke, professionele als loopbaanontwikkeling en waar ik jou daarin kan coachen.

 

Ook als je erover denkt om voor jezelf te beginnen als zelfstandig assistent, is deze coaching zinvol. Ik ga samen met jou kijken of het zelfstandig ondernemen bij je past en je krijgt van mij veel handige en direct toepasbare adviezen en tips die je nodig hebt als startend ondernemer. O.a. op het gebied van jezelf profileren, social media, netwerken etc. maar ook welke verzekeringen sluit ik af, hoe regel ik mijn administratie etc. 

 

Het coachgesprek kost € 75,00 per uur exclusief 21% btw.  

Een eerste gesprek duurt 1,5 uur. Daarna bekijken we of er meer gesprekken nodig zijn.