Werkwijze en tarieven

 

Werving en selectieproces

 

De volgende stappen worden tijdens het werving en selectieproces zéér zorgvuldig en intensief doorlopen:

  1. Allereerst houd ik bij u op locatie een uitgebreid gesprek met u over de vacature, het team, de organisatie en haar ontwikkeling en ambities. We nemen het bestaande functieprofiel door, bespreken de benodigde competenties en niet in het minst ook de persoonskenmerken van de gewenste kandidaat. Daarnaast bekijken we de samenstelling van het team en indien mogelijk krijg ik graag een korte rondleiding door het bedrijf. Bij interim opdrachten gebeurt de vacature intake vaak telefonisch als snel starten gewenst is.
  2. Vervolgens doe ik een file search in het kandidatenbestand van ALtijd bemiddelt om de juiste kandidaten te selecteren. Indien (extra) werving nodig is, maak ik daarvoor uiteraard doelgericht gebruik van mijn netwerk en social media.
  3. De geselecteerde kandidaten benader ik telefonisch en stel hen enkele gerichte vragen over de functie. Met de kandidaten uit het bestand van ALtijd bemiddelt heb ik allemaal al een persoonlijk intakegesprek gehad. Mogelijke andere kandidaten nodig ik uit voor een intakegesprek bij mij op kantoor. Zo'n gesprek duurt circa 60 tot 90 minuten. Alleen op uw verzoek worden van de voorgestelde kandidaten referenties gecheckt.
  4. Tot slot maak ik de keuze welke kandidaten er aan u worden voorgesteld. Het aantal voor te stellen kandidaten wordt vooraf met u overlegd, maar ik streef er ALtijd naar om de drie beste kandidaten aan u voor te stellen.
  5. U ontvangt van mij het cv en mijn persoonlijke toelichting naar aanleiding van het intakegesprek dat ik met de kandidaat heb gehad. Na de gesprekken tussen u en de kandidaten wordt er een definitieve keuze voor de beste kandidaat gemaakt. Ik begeleid u gedurende het hele traject totdat het contract getekend is.
  6. Na indiensttreding van de kandidaat houd ik de eerste maanden met zowel kandidaat als opdrachtgever regelmatig contact om de voortgang te bespreken c.q. te evalueren en waar nodig te adviseren.

Tarieven

 

Werving en selectie vaste banen

 

ALtijd bemiddelt neemt u de gehele werving en selectieprocedure uit handen voor één vast tarief. Er komen geen extra kosten bij voor uren of kilometers. Bij de werving en selectie voor vaste banen en tegen het standaardtarief krijgt u van mij een eenmalige kostenloze herplaatsingsgarantie. Mocht u of de professional binnen zes maanden na de startdatum van het contract de samenwerking met een goede reden beëindigen, dan zal ALtijd bemiddelt kostenloos een nieuwe werving en selectieprocedure voor u verrichten. Als u een opdracht exclusief uitzet bij ALtijd bemiddelt, dan werk ik op basis van 'no cure no pay'. Als er meerdere bureaus of wervingskanalen worden ingeschakeld, dan vraag ik een vaste inspanningsvergoeding. Alleen als u specifieke wensen heeft, zoals het afnemen van een assessment of een screening via ALtijd bemiddelt, dan worden deze kosten extra in rekening gebracht, omdat ik hiervoor derden inschakel. 
 

Bemiddeling interim opdrachten

 

Voor de bemiddeling van interim opdrachten betaalt u een uurtarief. Dit tarief wordt per opdracht vastgesteld en is afhankelijk van de inhoud en de duur van de opdracht en het aantal te werken uren per week. Het tarief is exclusief btw en eventuele reis- en onkosten van de interim professional. U ontvangt maandelijks een factuur van ALtijd bemiddelt voor de door de interim professional gewerkte uren. Voor de interim bemiddeling werkt ALtijd bemiddelt met overeenkomsten van opdracht. 

 

Overige dienstverlening

 

Hiervoor krijgt u van mij een op maat gemaakte offerte.

Download
Algemene Voorwaarden en Bepalingen ALtijd bemiddelt
ALGEMENE VOORWAARDEN EN BEPALINGEN.pdf
Adobe Acrobat document 200.1 KB