"Door veel te vragen, goed te luisteren

en te observeren,

ontdek ik vaak verborgen talenten"

 

Annick Lieuwen

 

Mijn initialen komen terug in het logo van ALtijd bemiddelt, omdat het mijn eigen bureau is en ik ALtijd zelf uw contactpersoon ben. Wie ben ik? Een echte netwerker, een verbinder en een goede en betrouwbare adviseur en sparringpartner. Ik werk klant- en resultaatgericht en denk ALtijd in oplossingen en kansen. Respect, vertrouwen en kwaliteit zijn voor mij belangrijke kernwaarden.

 

Ik ben geboren en getogen in Deventer, waar ik nog steeds woon met mijn zoon en mijn hond. Na bijna 30 jaar in loondienst gewerkt te hebben, heb ik op 17 juli 2017 de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel. En zo werd ALtijd bemiddelt een feit. Door mijn kennis en eigen werkervaring in het vakgebied, mijn ondernemingszin, levenservaring, leergierigheid, vakbekwaamheid, enthousiasme en mijn passie voor het verbinden van mensen, lukt het mij om ook echt de juiste matches te maken. Aan mijn verleden als (sub)topsporter heb een groot incasserings- en doorzettingsvermogen overgehouden.

 

Door de kennis die ik heb van de functies die ik bemiddel, maar ook door op de hoogte te blijven van de meest actuele en toekomstige ontwikkelingen in het vak, weet ik goed welk type ondersteuner u nodig heeft. Het is fijn om mensen blij te maken en te doen waar ik goed in ben. Daar krijg ik enorm veel energie van!

 

Netwerk en partners

 

Mijn netwerk in Deventer is groot mede doordat ik in 2015 de Deventer Kring van Directiesecretaresses (nu Assistants) opgericht heb. Ook ben ik mede oprichter van een lokale community voor ondernemende vrouwen: 4Women. Door mooie samenwerkingen met andere professionele lokale ondernemers kan ik nog een stuk extra toegevoegde waarde bieden.