Overige dienstverlening


Advies, organisatie en inhuur

  • Advies t.a.v. het opstellen van een functieprofiel of het schrijven van een vacaturetekst
  • Advies t.a.v. een effectieve inrichting van het secretariaat
  • Het geven van gastlessen, trainingen, presentaties, workshops etc. voor managementassistenten
  • Organisatie van trainingen en events voor managementassistenten
  • Inhuur als recruiter of werving & selectiespecialist voor uw organisatie 

Coaching en training

 

ALtijd bemiddelt biedt ook coaching en training op het gebied van persoonlijke groei, professionele ontwikkeling en loopbaanontwikkeling.  De rode draad in deze trainingen zal zijn 'neem de regie/pak je rol'. Ook kan ik helpen bij het verbeteren van de communicatie en samenwerking tussen een assistant en een manager. Of een assistant on the job (laten) coachen. 

 

Sinds 2020 werk ik samen met Wilma Licht onder het merk Licht&Lieuwen trainingen aan trainingen op het gebied van doorontwikkeling/professionalisering/toekomstbestendig maken van secretariaten. Denk bijvoorbeeld aan beter samenwerken als team, meer uniforme werkprocessen, efficienter online/digitaal werken, betere hospitality en/of het beter benutten van individuele kwaliteiten/talenten. Licht&Lieuwen kijkt samen met u en de assistants waar optimalisatie nodig is. Op basis van een plan van aanpak met daarin helder beschreven doelen en resultaten, gaan we in een op maat gemaakte, interactieve training samen aan de slag.

Wilt u meer informatie over Licht&Lieuwen trainingen, vraagt u dan gerust informatie hierover aan. 

Persoonlijkheidstesten


Via ALtijd bemiddelt kunnen ook persoonlijkheidstesten of assessments worden ingezet tijdens een werving & selectieprocedure. Voor het maken van de juiste match tussen een manager en een assistent, voor duo-banen van managementassistenten of voor teams bestaande uit meerdere assistenten. Hiervoor maak ik gebruik van de diensten van samenwerkingspartners.

Dilemma's en ethiek: workshop met intervisie voor top assistants d.d. 30 januari 2020 bij de Vergaderfabriek in Teuge. 

Georganiseerd door ALtijd bemiddelt i.s.m. Dilemma Assist.