ALTIJD BEMIDDELT NEEMT U HET GEHELE WERVING & SELECTIEPROCES UIT HANDEN

 

 

Tarieven voor opdrachtgevers

ALtijd bemiddelt werkt op basis van 'no cure no pay'. Dit houdt in dat u alleen een bemiddelingsfee betaalt op het moment dat er een concrete overeenkomst met een door ALtijd bemiddelt voorgestelde kandidaat wordt aangegaan. 

ALtijd bemiddelt neemt u de gehele werving & selectieprocedure uit handen voor één vast tarief. 

Er komen geen extra kosten bij voor bijvoorbeeld (mijn) uren of kilometers. Alleen als u specifieke wensen heeft, zoals het afnemen van een assessment of een screening via ALtijd bemiddelt, zal dit extra in rekening worden gebracht.

 

Het bemiddelingstarief is afhankelijk van het niveau van de functie. Indien u een vacature bij ALtijd bemiddelt uit wilt zetten, dan kunt u mij bellen om een afspraak te maken voor een vacature inventarisatie. Tijdens dit gesprek zal ik het bijbehorende tarief communiceren. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

 

Voor de bemiddeling van interimfuncties middels een ZZP-constructie is het tarief afhankelijk van de inhoud en de duur van de opdracht en het aantal te werken uren per week. Dit tarief is dus voor elke bemiddeling verschillend en wordt per opdracht vastgesteld. 

 

Mijn uurtarief voor overige adviesgesprekken bedraagt € 55,00 per uur exclusief eventuele reiskosten.   

TARIEVEN VOOR KANDIDATEN

Inschrijvingsgesprek 60-90 minuten: gratis.

Adviesgesprekken: € 45,00 per uur.

 

Denk aan advies of ondersteuning bij het aanpassen of actualiseren van je cv en/of je profiel op LinkedIn. Advies bij het opstellen van sollicitatiebrieven, bij het oefenen van sollicitatiegesprekken of over personal branding (hoe bouw je een sterk 'ik'-merk) etc.  

Toelichting

Na indiensttreding van de kandidaat houdt ALtijd bemiddelt de eerste maanden met zowel kandidaat als opdrachtgever regelmatig contact om de voortgang te bespreken c.q. te evalueren en waar nodig te adviseren. Ook is tot zes maanden een herplaatsingsgarantie van kracht.

 

Zie ook de Algemene Voorwaarden en Bepalingen.