over MIJ

Ik ben Annick Lieuwen. Mijn initialen komen terug in het logo van ALtijd bemiddelt, omdat het mijn eigen bureau is en ik ALtijd zelf uw contactpersoon ben. Ik ben een echte netwerker, een verbinder en een goede en betrouwbare adviseur en sparringpartner. Ik werk klant- en resultaatgericht en denk ALtijd in oplossingen en kansen. Respect, vertrouwen en kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan.

 

Ik ben geboren en getogen in Deventer en moeder van een prachtige tienerzoon. Met mijn brede ervaring als office manager, (directie)secretaresse, communicatieadviseur en recruiter, mijn (top)sportverleden als langebaanschaatster en gevormd door het leven, voelde ik mij sterk genoeg voor een grote stap. Het heeft bij mij altijd al gekriebeld om zelfstandig te gaan ondernemen. Op 17 juli 2017 heb ik daarom de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En zo werd ALtijd bemiddelt een feit. Het is fijn om mensen blij te maken en te doen waar ik goed in ben. Daar krijg ik enorm veel energie van! 

 

Op mijn LInkedIn pagina kunt u mijn (werk)ervaring en competenties vinden.

 

Ik heb met ALtijd bemiddelt al een aantal mooie vacatures mogen vervullen: o.a.(directie)secretaresses en secretarieel medewerkers bij Dimence en Mindfit in Deventer, bestuurssecretaresses bij de Gemeente Deventer, een PA bij Unikon in Barneveld, een officemanager bij Westfalen Medical in Deventer en een office/management assistant bij AbbVie Logistics in Zwolle.
Ook heb ik interim assistants geplaatst bij o.a. Rentree in Deventer, huisartsenorganisatie HOOG in Apeldoorn, DC Vastgoed in Deventer, CleantechRegio en Circulus-Berkel in Apeldoorn, Museum MORE in Gorssel en Zinzia Zorggroep in Wageningen. 

Klik hier voor meer bemiddelingen/referenties. 

 

Door mijn kennis en eigen werkervaring in het vakgebied, mijn levenservaring, leergierigheid, vakbekwaamheid, enthousiasme en mijn passie voor het blij maken van mensen, lukt het mij om ook echt die juiste match te maken. Door de kennis die ik heb van de functies die ik bemiddel, maar ook door op de hoogte te blijven van de meest actuele en toekomstige ontwikkelingen in het vak, weet ik goed naar welk type ondersteuner u op zoek bent. Ook kan ik u adviseren bij de juiste salariëring voor een functie en het oplossen van de meest voorkomende knelpunten op secretariaten.

 

Door mooie samenwerkingen met andere professionele ZZP-ers, een kleur-, stijl en imagocoach, een ademcoach, een presentatiecoach en een fotografe kan ik assistants indien nodig nog een extra stukje toegevoegde waarde bieden. 

 

NETWERKBIJEENKOMSTEN, TRAININGEN EN EVENTS

Ik organiseer met ALtijd bemiddelt regelmatig interessante, persoonlijke en/of functiegerichte events, trainingen en netwerkbijeenkomsten voor assistants. Onder events kun je de events in de eerste helft van 2020 terugvinden. Onder het label 'Zichtbaar & Zeker' organiseer ik samen met Astrid Morsink van I AM events op het gebied van personal branding.