over altijd bemiddelt

Ik ben Annick Lieuwen. Mijn initialen komen terug in het logo van ALtijd bemiddelt, omdat het mijn eigen bureau is en ik ALtijd zelf uw contactpersoon ben. Ik ben een echte netwerker, een verbinder en een goede en betrouwbare adviseur en sparringpartner. Ik werk klant- en resultaatgericht en denk ALtijd in oplossingen en kansen. Respect, vertrouwen en kwaliteit heb ik hoog in het vaandel staan.

 

Ik ben geboren en getogen in Deventer en moeder van een prachtige tienerzoon. Met mijn brede ervaring als office manager, (directie)secretaresse, communicatieadviseur en recruiter, mijn (top)sportverleden als langebaanschaatster en gevormd door het leven, voelde ik mij sterk genoeg voor een grote stap. Het heeft bij mij altijd al gekriebeld om iets voor mezelf te beginnen. Op 17 juli 2017 heb ik daarom de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. En zo werd ALtijd bemiddelt een feit. Sinds 1 juli 2018 werk ik volledig voor ALtijd bemiddelt Ondanks dat dit een weloverwogen keuze was blijft het spannend en uitdagend om zelfstandig te ondernemen. Maar het is fijn om mensen blij te maken en te doen waar ik goed in ben. Daar krijg ik enorm veel energie van! 

 

Op mijn LInkedIn pagina kunt u mijn ervaring en competenties vinden.

 

Ik heb met ALtijd bemiddelt al een aantal mooie vacatures mogen vervullen: een Office Manager voor Westfalen Medical in Deventer, een Executive Assistant voor de CEO van SafanDarley In Lochem en een Management Assistant voor de Regiomanager van de Dierenbescherming in Apeldoorn.

Klik hier voor meer bemiddelingen/referenties. 

 

Door mijn kennis en eigen werkervaring in het vakgebied, mijn levenservaring, leergierigheid, vakbekwaamheid, enthousiasme en mijn passie voor het blij maken van mensen, lukt het mij om ook echt die juiste match te maken. Door de kennis die ik heb van de functies die ik bemiddel, maar ook door op de hoogte te blijven van de meest actuele en toekomstige ontwikkelingen in het vak, weet ik goed naar welk type ondersteuner u op zoek bent. Ook kan ik u adviseren bij de juiste salariëring voor een functie en het oplossen van de meest voorkomende knelpunten op secretariaten.

 

DE DEVENTER KRING VAN DIRECTIESECRETARESSES (DKS)

Sinds 2015 ben ik oprichter en voorzitter van de Deventer Kring van Directiesecretaresses (de DKS). Een netwerk met ruim 115 leden voor en door de hardwerkende en stabiele krachten achter de top van het Deventer bedrijfsleven. De DKS biedt haar leden een platform waar zij kennis en ervaringen kunnen uitwisselen. Ook organiseren we bijeenkomsten en trainingen voor verbreding en verdieping van de functie met medewerking van bekende sprekers en vakgerichte trainers.