ik zorg voor de juiste match

Ik zoek de juiste assistant/  secretaresse/office manager

Uit onderzoek blijkt dat het uitbesteden van werving & selectie goedkoper is dan zelf werven. Werving & selectie is ook een vak op zich; een procedure die u en uw bedrijf vaak veel tijd en energie kost. Daarom neemt ALtijd bemiddelt u het gehele traject uit handen en selecteer ik voor u de beste kandidaten.

WERKWIJZE

De volgende stappen worden tijdens het werving- en selectieproces zéér zorgvuldig en intensief doorlopen: 

  • Allereerst houd ik bij u op locatie een uitgebreid gesprek met u over de vacature, het team, de organisatie en haar ontwikkeling en ambities. We nemen het bestaande functieprofiel door, bespreken de benodigde competenties en niet in het minst ook de persoonskenmerken van de gewenste kandidaat. Daarnaast bekijken we de samenstelling van het team en indien mogelijk krijg ik graag een korte rondleiding door het bedrijf. 
  • Vervolgens doe ik een file search in het kandidatenbestand van ALtijd bemiddelt om de juiste kandidaten te selecteren. Indien (extra) werving nodig is, maak ik daarvoor uiteraard doelgericht gebruik van mijn netwerk en social media.
  • De geselecteerde kandidaten benader ik telefonisch en stel hen enkele gerichte vragen over de functie. Met de kandidaten uit het bestand van ALtijd bemiddelt heb ik allemaal al een persoonlijk intakegesprek gehad. Mogelijke andere kandidaten nodig ik uit voor een intakegesprek bij mij op kantoor. Zo'n gesprek duurt circa 60 tot 90 minuten. Alleen op uw verzoek worden van de voorgestelde kandidaten referenties gecheckt. 
  • Tot slot maakt ik de keuze welke kandidaten er aan u worden voorgesteld. Het aantal voor te stellen kandidaten wordt vooraf met u overlegd, maar ik streef er ALtijd naar om de beste twee of drie kandidaten aan u voor te stellen. 
  • U ontvangt van mij het cv en mijn persoonlijke toelichting naar aanleiding van het intakegesprek dat ik met de kandidaat heb gehad. Na de gesprekken tussen u en de kandidaten wordt er een definitieve keuze voor de allerbeste kandidaat gemaakt. Ik begeleid u gedurende het hele traject totdat het arbeidscontract getekend is.
  • U betaalt aan ALtijd bemiddelt een bemiddelingsfee voor de werving & selectie van de juiste kandidaat.
  • Als de kandidaat ongeveer twee of drie maanden bij u aan het werk is, plan ik met u beiden een afspraak voor een evaluatiegesprek. 

 

ik zoek een professionele interim assistant

Voor tijdelijke opdrachten denk aan ziektevervanging, zwangerschapsverlof of bijvoorbeeld een sabbatical of project, bemiddel ik professionele assistants op ZZP-basis. Door mijn persoonlijke contacten met de assistants kan ik hierin heel snel schakelen en bijzonder goede kwaliteit leveren.

De assistants zijn zelfstartend, gewend om  zelfstandig te functioneren, multitaskers, betrouwbaar, integer en organisatiesensitief. Ze zijn sparringpartner op strategisch niveau, kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie, passen zich makkelijk aan in elk bedrijf, hebben veelal bestuurservaring, kunnen op elk niveau communiceren en zijn echte verbinders in een organisatie.

U betaalt voor een interim assistant een uurtarief ex btw en reiskosten en inclusief de bemiddelingsfee van ALtijd bemiddelt. 

 

Het is ook mogelijk een kandidaat tijdelijk zelf in loondienst te nemen. Dan betaalt u aan ALtijd bemiddelt een bemiddelingsfee voor de werving & selectie van de juiste kandidaat.

Contact

Welke vorm van bemiddeling u ook kiest, het komt uiteindelijk neer op het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Die éne die voor u het verschil gaat maken. Die het beste bij u en uw organisatie past, degene die zich onderscheidt van alle anderen. 

 

Is dit waar u naar op zoek bent, neemt u dan contact met mij op. Ik ben u graag van dienst.

U kunt mij bellen op 06 29 57 85 66, het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@altijdbemiddelt.nl.