ARBEIDSBEMIDDELING MET PERSOONLIJKE AANDACHT

IK zoek een baan als assistant/ SECRETARESSE/OFFICE MANAGER

ALtijd bemiddelt heeft persoonlijke aandacht voor jou. Ik geloof in het maken van de juiste match tussen een assistant en een directeur of manager. Daarbij kijk ik meer naar de karakterrol dan naar de functionele rol. Een goed cv en de juiste kennis en ervaring zijn voor een functie vanzelfsprekend heel belangrijk, maar de klik tussen jou en de directeur, het team en/of de organisatie is het meest essentieel voor succes.

WERKWIJZE

Persoonlijke aandacht voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever, dat is mijn sterke punt. Daarom schrijf ik jou persoonlijk in, niet via de website of

e-mail, maar middels een persoonlijk gesprek. En ga ik ook altijd bij de opdrachtgever op bezoek om de sfeer in het bedrijf te proeven en bij een 1-op-1 werkrelatie ook van de directeur of manager zelf te vernemen wat hij of zij nou echt belangrijk vindt in de samenwerking met een assistant. Alleen zo maak je in mijn beleving de juiste match.

 

ALTIJD BEMIDDELT HEEFT DE BÉSTE KANDIDATEN UIT DE MARKT!

 

De kandidaten van ALtijd bemiddelt hebben minimaal mbo en meestal hbo niveau, relevante werkervaring, zijn vakbekwaam, leergierig en proactief. Ze zijn professioneel, enthousiast, hebben energie en liefde voor het vak. Kortom: jullie maken het verschil!

 

 

ik zoek een tijdelijke opdracht als interim assistant

ALtijd bemiddelt heeft regelmatig aanvragen voor korte en langere interim opdrachten bij interessante werkgevers in Oost en Midden Nederland. Voor interim assistants geldt dezelfde werkwijze als voor assistants die een vaste baan zoeken.

Ook bemiddel ik Virtual Assistants, notulistes en af en toe interimmers voor HR en MarketingCommunicatie opdrachten. 

 

Voor deze opdrachten zoek ik wel professionele assistants die snel kunnen starten, zelfstandig kunnen werken en kwaliteit kunnen leveren. Sparringpartners op (strategisch) niveau, multitaskers, flexibel, integer, betrouwbaar en organisatiesensitief. 

 

CONTACT

Herken jij jezelf hierin, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd wat het verschil is tussen ALtijd bemiddelt en andere bureaus? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek.

Je kunt mij bellen op 06 29 57 85 66, het 
contactformulier invullen of een mail sturen naar info@altijdbemiddelt.nl. Ook voor informatie over actuele vacatures.

Voorafgaand aan het gesprek vraag ik je wel mij je cv toe te sturen. In het gesprek bespreken we kort je cv en je werkervaring, maar gaan we vooral in op wat jij graag terug wilt zien in een nieuwe baan, wie jij bent en wat je unieke talenten zijn.
 

 

ALtijd bemiddelt kan jou ook van dienst zijn bij je personal branding (hoe zet je jezelf in de markt) en wat doe je om de perfecte baan te vinden. Ik kan je adviseren over je cv en het gebruik van social media, alsook over het doen van de juiste opleiding(en) en je tips geven over netwerken. 

 

Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden, aan advies- of vervolggesprekken wel. Kijk hiervoor bij: Tarieven en voorwaarden.